Anamaria Guguian

Anamaria Guguian – Harta interioară a corpului și a peisajului mental (RO)

Acest eveniment s-a incheiat

Adesea folosim hărți pentru a ne găsi drumul prin sate, orașe și țări, pentru a ajunge dintr-un loc în altul. Dar cum ar fi să creăm o hartă care să ne ajute să găsim drumul înapoi spre noi, atenți la corpul, emoțiile, visele și dorințele noastre? Vă invit la o sesiune de dans terapeutic în care să ne desenăm propria hartă spre interior.
Vom folosi elemente din dans-terapie, mișcare autentică și dans contemporan pentru a creiona un potențial traseu către tine.
Nu este nevoie de un corp antrenat sau de experiență anterioară în dans pentru a participa la acest atelier. Este nevoie doar de curiozitate și deschidere.
Cum arată peisajul nostru interior și cum ajungem să îl explorăm prin intermediul mișcării conștiente și a corpului? Hai să descoperim ce poduri, autostrăzi, drumuri forestiere sau poteci este nevoie să batem pentru a ne reconecta cu corpul nostru?

Despre Facilitator

Anamaria Guguian este fondatoarea proiectului I Dance You.  De 7 ani susține oamenii în procese de cunoaștere de sine prin dans și mișcare terapeutică – spații de exprimare autentică, emoțională și profundă. În prezent este într-o formare de lungă durată în dans-terapie și promovează dansul ca pe o cale de (re)conectare, o cale deschisă pentru toată lumea indiferent de vârstă, sex, cultură sau abilități. Este coach somatic format la The Somatic School (Marea Britanie), performer și facilitator de ateliere de mișcare creativă pentru copii.

Devino facilitator:

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

Procedura înscriere ateliere pentru posesorii de Harmony Pass

  1. Achiziționează abonamentul Harmony Pass.
  2. Vei primi pe mail cupoanele corespunzătoare celor doua ateliere cuprinse în abonamentul tău Harmony Pass.
  3. Cupoanele asigură 100% reducere la un atelier la alegere fiecare care va avea loc sâmbătă, 8 iunie sau duminică 9 iunie.
  4. Intră pe site-ul nostru, fii sigur că ești logat în contul cu care ai făcut comanda și accesează pagina de “Ateliere”.
  5. Alege atelierele care ți se potrivesc cel mai bine în fiecare zi.
  6. Adaugă-le în cos si introdu codurile de reducere primite in email în secțiunea dedicată cupoanelor de reducere.
  7. Plasează comanda.

Alege-ți atelierele până cel târziu la data de 06/06/2024. Îți recomandăm să le alegi cât de repede deoarece locurile se epuizează rapid.