Carl Honoré – Elogiul lentorii – cum devenim mai productivi în era vitezei

Acest eveniment s-a incheiat

Carl Honoré este autor bestseller internațional, jurnalist, speaker TED și unul dintre cei mai cunoscuți ambasadori ai mișcării Slow, fiind supranumit „părintele” acestui curent. Și-a centrat activitatea în jurul unei revelații: într-o lume dependentă de viteză, încetinirea ritmului este o superputere, care ne îmbunătățește calitatea vieții, ne sporește satisfacția și ne oferă mai mult sens. Ideea a fost concretizată într-o serie de conferințe și cărți de mare succes la nivel mondial, scrieri precum „Elogiu lentorii. Provocări în era vitezei”, „Bolder. Cum sa profiți de o viață mai lungă” fiind traduse în peste 34 limbi.

Prin activitatea sa, atrage atenția asupra efectelor negative ale ritmului alert în care ne trăim viața și propune soluții ușor de implementat pentru încetinirea acestui ritm și facilitarea relaxării. Carl Honoré are o experiență vastă, munca lui având aplicabilitate în toate domeniile vieții noastre.

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

Procedura înscriere ateliere pentru posesorii de Harmony Pass

  1. Achiziționează abonamentul Harmony Pass.
  2. Vei primi pe mail cupoanele corespunzătoare celor doua ateliere cuprinse în abonamentul tău Harmony Pass.
  3. Cupoanele asigură 100% reducere la un atelier la alegere fiecare care va avea loc sâmbătă, 8 iunie sau duminică 9 iunie.
  4. Intră pe site-ul nostru, fii sigur că ești logat în contul cu care ai făcut comanda și accesează pagina de “Ateliere”.
  5. Alege atelierele care ți se potrivesc cel mai bine în fiecare zi.
  6. Adaugă-le în cos si introdu codurile de reducere primite in email în secțiunea dedicată cupoanelor de reducere.
  7. Plasează comanda.

Alege-ți atelierele până cel târziu la data de 06/06/2024. Îți recomandăm să le alegi cât de repede deoarece locurile se epuizează rapid.