Dr. David R. Hamilton – Bestselling author – How your mind can heal your body

Cod produs: b4a528955b84 Categorii: ,

CUM POATE VINDECA MINTEA CORPUL

 

Despre Speaker

După doctoratul său, David R. Hamilton a lucrat ca cercetător științific, dezvoltând medicamente pentru cancer și boli cardiovasculare.
Inspirat de efectul placebo și de puterea creierului și a gândurilor, a părăsit industria farmaceutică pentru a scrie și a educa oamenii despre cum își pot valorifica mintea și emoții în îmbunătățirea sănătății.
În prezent, este autor a 11 cărți, cu titluri bestseller precum „Cum poate mintea să vindece corpul” și ”Cele cinci efecte ale bunătății”. Apare în mass-media în mod regulat, fiind invitat la BBC și la alte televiziuni din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

Speaking about

David Hamilton ne va vorbi despre cum poate mintea să îți vindece corpul.. El ne va arăta cum putem folosi imaginația și procesele de gândire pentru a stimula propriile sisteme de apărare și de vindecare ale corpului nostru pentru a combate bolile și durerea. Legătura dintre minte și corp este un instrument puternic în preluarea controlului asupra vieții și a ambițiilor tale.

Puterea gândirii ne poate afecta în moduri profunde, adesea schimbătoare de viață, în toate domeniile vieții noastre, inclusiv efectul incredibil al gândirii asupra sănătății.

– Belief generates biochemestry, which produces the effect that you believe is supossed to happen –
David R. Hamilton

www.drdavidhamilton.com

Bilete

Innerland Pass
Ziua 2 | Ziua 3

60,00

Bilet ziua 2

35,00

Bilet ziua 3

35,00

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Facebook
WhatsApp
Email
Telegram
Skype
LinkedIn
Twitter

Ultimele bilete disponibile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

10% REDUCERE

Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi o reducere de 10% la achizitionarea oricărui abonament The INNER.