Despre Eveniment

The INNER – Mapping inside este un concept de conferințe și workshopuri concentrate pe creșterea stării de bine. The Inner – Mapping inside reunește profesori în psihologie, autori internaționali de succes, terapeuți, lideri spirituali, cercetători, artiști, muzicieni, promotori ai păcii și ai filosofiilor taoiste și budhiste cu scopul de a crea un spațiu bine documentat și sigur pentru o dezvoltare personală care integrează mintea, corpul și sufletul.

The Inner – Mapping inside are ca misiune principală îmbunătățirea calității vieții, prin autocunoaștere.  

Participanții vor trăi o experiență unică și ulterior vor putea continua aprofundarea ducând în spațiul privat din practicile experimentate în cadrul atelierelor sau Masterclass-urilor din cele 3 zile de eveniment. Toate atelierele și conferințele au ca temă centrală accesarea și întărirea propriei reziliență, stimularea încrederii în sine și în relațiile din jur și încurajează valorea propriei identități.

Despre Organizatori

Ne Intitulăm “Why not”, pentru că exact așa e și abordarea noastră. Suntem o companie cu peste 10 ani experiență în industria evenimentelor culturale. De-a lungul timpului am dezvoltat proiecte inovatoare, îndrăznețe, care au stabilit tendițele. Suntem o echipă tânără, energică și credem că e timpul să întoarcem toată această energie spre acțiuni menite să ne aducă o stare mai bună psihicului( minții), adaptată în noul context social-cultural.

Vrem să contribuim unei comunități care e ghidată de valori precum: onestitate, integritate, pace, sustenabilitate, responsabilitate, libertate, conștientizare, iubire, bunătate si compasiune

CONSTELATII FAMILIALE CU PSIHOTERAPEUT PETRA IORGA 3