Relațiile din perspectiva psihodramatică alături de Sabina Pop și Simona Vlad

EU-rile pe care le trăiesc în relațiile din jurul meu

30,00

Out of stock

You like this event? Share it with your friends:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

DETAILS

Despre Workshop

Grupul de psihodramă este un microunivers în care tiparele noastre de relaționare devin spontan vizibile și astfel posibil de ajustat. În acest atelier ne propunem să creăm condiții favorabile pentru a face ușoară trecerea de la cuvinte la acțiune. Într-un cadru de siguranță, vom observa ce facem „aici și acum” și vom putea conștientiza tipare de răspuns, pentru a le putea înlocui cu reacții mai adecvate. Prin joacă, cu ușurință și claritate, vom putea să vedem ce EU aducem în relațiile din jurul nostru și să dobândim ușurința de a accesa în relații, acea parte din noi pe care o dorim.

Despre facilitatori

Sabina Pop este psihoterapeut specialist în psihoterapie-psihodramă. Este licențiată în psihologie și asistență socială la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Are peste 10 ani experiență în munca cu grupuri și training organizațional. Lucrează în practică privată ca trainer senior și psihoterapeut în cabinet individual. Formări adiacente: psihoterapie de cuplu, hipnoză.

Simona Vlad este psihoterapeut autonom în psihoterapie-psihodramă. Este licențiată în psihologie și filologie la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Are peste 10 ani de experiență în munca cu grupuri și management organizațional. Lucrează ca psihoterapeut în cabinet individual. Formare adiacentă în terapie cognitiv-comportamentală.

 

Psihodrama este repetiție pentru viață, înseamnă a face pentru a ști. – Sabina Pop

Relația ne îmbolnăvește, relația ne vindecă. – Simona Vlad