Gong Bath - concert de sunete sacre cu Simona Cornea si Christian

Gong Bath - concert de sunete sacre cu Simona Cornea si Christian Kast

30,00

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

DETALII

Despre Workshop

Pentru că sunetul sacru dă viață materiei, sunetul armonizează, sunetul transformă, sunetul crează vibrația, sunetul trăiește. Puterea de armonizare a sunetelor este magică, și se spune că terapia prin sunet și vibrație este medicina viitorului. Aceasta se adresează ființei ca întreg, lucrând la armonizarea fizică, emoțională, mentală, în plan energetic și spiritual. Tot ceea ce trebuie să facem este să stăm în preajma vibrațiilor emise de instrumente și să lăsăm sunetele să ne pătrundă fiecare celulă, fiind conștienți de aceasta. Ele se vor duce acolo unde are nevoie fiecare persoană în parte. Sunetele și vibrațiile crează un mediu relaxant și liniștitor, iar relaxarea este cheia vindecării corpului.

Despre Facilitator

Simona Cornea – unul din puținii maeștri de Gong din România, inițată de Grand Gong Master – Don Coreaux, discipolul lui Yogi Bhajan și de Massimo Piazza, din Italia care a adus această terapie cu sunete sacre în România. Este terapeut în masaj și terapii complementare din 2009, dezvoltând centrul de masaj și terapii alternative “Arta Masajului”, din 2012.

 

Christian Kast – Gong Master este pasionat de cunoaștere și autocunoaștere prin meditație, introspecție și alte modalități evolutive. Christian consideră că sunetele și vibrațiile îi aduc pe oameni mai aproape de suflet.