Masterclass de respirație - Rămâi în putere – Fii concentrat - SOLD OUT

Rămâi în putere – Fii concentrat

Bilet Ziua 3

The Harmony Pass

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

DETALII

“Controlul respirației este o condiție prealabilă a controlului minții. .”- Swami Rama

Despre Masterclass:

Vei fi condus prin îndrumări ușor de urmat cum să respire în profunzime și cum poți învăța intrumente utile pentru calmarea minții și cum se pot implementa într-un program cotidian încărcat. Vei învăța cum respirația influențează sistemul nervos și cum decide asupra abilității tale de a fi calm, centrat și concentrat.

Acest atelier este pentru tine dacă îți este dificil să meditezi, dacă ai dificultăți în a respira profund sau superficial, dacă ai un job stresant, dacă îți este greu să te concentrezi și/sau dacă te regăsești adesea în stări de anxietate.

“O respirație calmă înseamnă o minte calmă.” – Sandra VOZ


Asta te va ajuta cu:
  • Îmbunătățirea somnului tău
  • Abilitatea de a rămâne concentrate și resilient
  • Posibilitatea de face loc într-o minte preaplină, care e atât de obositor de simțit
  • Dobândirea forței corpului tău
  • Îmbunătățirea luminozității pielii
  • Abilități mai bune de a medita
  • A te simți mai relaxat și mai prezent în viața ta

 

În această conferință Sandra Voz va împărtăși povestea sa personală despre trecerea de la stress, burn out și suprasolicitare la a trăi o viață de liniște, autentică și bogată. Este o poveste reală, împărtășită cu onestitate despre durerile prin care ea a trecut și care au fost ariile specifice din viața ei pe care le-a schimbat ca să găsească pacea interioară și să recreeze echilibrul interior. Sandra își spune povestea în speranța de a inspira și alți oameni să se uite cu sinceritate la modul în care își trăiesc viața și să verifice cu ei înșiși dacă sunt pregătiți pentru o schimbare. Necesită curaj să poți ieși din tiparele vechi, dar de multe ori este cu mult mai dureros să rămâi în ele.

“Meriți să trăiești, nu doar să supraviețuiești.” – Sandra Voz

Sandra folosește o abrodare 360° pentru a trăi o viață sănătoasă, atât în corp cât și mental. Scopul acestei abordări este reconectarea corpului cu mintea nu doar prin yoga, respirație și meditație, ci și prin a învăța cum să pui limite și să îți dai voie să fii confortabil cu vulnerabilitatea și imperfecțiunile umane proprii, creând astfel spațiu pentru transformarea pe care o căutăm atât de asiduu.

“Această conferință nu este despre vindecarea vechiului, ci despre crearea noului”. – Victor Miron