Nutriționist și emotional eating coach Patricia Rusu – Alimentația anti-burnout (RO)

30,00

19 în stoc

În cadrul atelierului vom călători între Must Have-urile fiecărui om în această perioadă și căile către Echilibrul de Sine. Echilibrul pe care îl avem ca scop include nevoile Corpului, ale Minții și ale Sufletului, uitându-ne la hrana din ambele direcții: dinspre interior și dinspre exterior. 

Pornim de la (re)educarea alimentară – fundația piramidei: cum funcționează fiziologia umană, ciclicitatea umană, organismul ca întreg și cum putem identifica cele mai bune opțiuni din alimentația de zi cu zi astfel încât să maximizăm șansele unui slow aging sănătos și bine conturat. A doua treaptă a piramidei pe care o vom explora este personalizarea propriei alimentații – ghidul propriu este stilul de viață, tipurile de activități și deprinderea de a ne concentra pe alimentație în funcție de contextul în care ne aflăm (sezon, perioada lunii, perioada din viață, stilul de lucru etc). Vârful piramidei va atinge subiectul suplimentării inteligente. Fără dubiu, în contextul ritmului nostru de viață avem nevoie de ajutoare și boostere pentru a ne crea contextul potrivit unei vieți active, unei cogniții ascuțite și a unei bune funcționări a sistemului nervos pentru a ne atinge potențialul profesional. 

Acest atelier este pentru participanți o experiență bazată pe cele mai noi concluzii științifice și pe un mod de a trăi și de a ne alimenta eficient. Pentru a putea experimenta potențialul nostru maxim, avem nevoie să știm cum să ne ajutăm corpul să facă curățenie, să se regenereze la nivel celular, dar și cum să susținem sistemul nervos ca să poată trece prin viteza vieții și experiențelor cotidiene. 

 

Despre Facilitator

 

Sunt Patricia Rusu, nutriționist, Terapeut de Terapii Complementare, Terapeut Biorezonanță, Fitness Nutrition & Diet Specialist. Aria mea de focus este nutriția regenerativă, cu o abordare integrativă. Creez programe de coaching și mentorat specifice și ce pot fi integrate în viața de zi cu zi a unui om ocupat, expus la stres constant, cu multiple responsabilități, care pic cu pic ajunge la conștientizarea că are nevoie de ajutor ca saă depășească un burnout, să își recapete energia, vitalitatea, să își recâștige relația cu propriul corp.

Modul meu de abordare urmează epigenetica și astfel intrăm nu doar în aria nutriției și a relației cu alimentația prin psihologia alimentară, dar și în sfera somnului, a mișcării intenționale, a metabolismului (autostrada creier-intestin), a meditației, a hidratării optimizate, a regenerării celulare (inclusiv skincare din interior), a suplimentării inteligente.

Știința schimbării, cum îmi place mie să-i spun epigeneticii. Pentru că orice client care vine înspre mine își dorește schimbări în viața sa, alimentația sa, corpul său, obiceiurile sale etc. Iar asta cred că este imposibil de atins fără o abordare multidisciplinară, integrativă.

Bilete

Innerland Pass
Ziua 2 | Ziua 3

45,00

Bilet ziua 2

25,00

Bilet ziua 3

25,00

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Facebook
WhatsApp
Email
Telegram
Skype
LinkedIn
Twitter