Psihoterapeut Szeréna Nagy – Atelier de constelații fenomenologice și procesul integrativ al vieții (RO)

Acest eveniment s-a incheiat

Procesul de Integrare a Vieții (PIV) este o metodă de constelație dezvoltat de dr. Wilfried Nelles, sociolog, terapeut și facilitator de constelații. Această metodă abordează trecerea omului prin șapte nivele de conștiință din perspectiva dezvoltării psihice și spirituale. Este o abordare terapeutică nouă, care include constelația familială clasică (dezvoltată de Bert Hellinger), focusul fiind pe ceea ce se arată aici și acum, pe individ și pe relația individului cu sine însuși, cu scopul integrării umbrei (C.G. Jung) și a căii individuale.

 

Acest atelier este un cadru de explorare prin metoda procesului de integrare a vieții și a constelațiilor fenomenologice, în care poți să privești o temă de viață care te preocupă acum.

 

Despre Facilitator

 

Szeréna Nagy – psihoterapeut 

Să lucrezi cu oameni privind cu compasiune trecutul lor, cu blândețe potențialul lor spre viitor și onorând ceea ce se arată aici și acum, este calea cu cel mai mult sens pentru Szeréna. Ea susține ședințe individuale și facilitează ateliere și grupuri de autocunoaștere cu dedicare. Este formată în mai multe tipuri de psihoterapie, metode de mindfulness, coaching și tehnici de relaxare. Conduce ateliere cu metoda procesului de integrare a vieții (Life Integration Process) și constelații fenomenologice.

Crede în puterea autenticității, asumării și a compasiunii. Atitudinea după care se ghidează în munca ei este bazată pe convingerea că, viața ne pregătește încontinuu pentru a ajunge mai aproape de adevăr. Astfel, fiecare în felul nostru (și probabil cu fiecare cădere în genunchi), putem ajunge să vedem câte-un strat mai profund al realității. Atunci când avem curajul să privim cu acceptare ceea ce este aici și acum, această experiență ne va atinge, ne va transforma și (atunci când este posibil) ne poate chiar și vindeca.  Astfel, în sedintele individuale la fel ca și în activitățile de grup, Szeréna creează acel spațiu de acceptare, siguranță și libertate, în care fiecare om se poate privi așa cum este și își poate găsi calea spre resursele proprii.

Devino facilitator:

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

Procedura înscriere ateliere pentru posesorii de Harmony Pass

  1. Achiziționează abonamentul Harmony Pass.
  2. Vei primi pe mail cupoanele corespunzătoare celor doua ateliere cuprinse în abonamentul tău Harmony Pass.
  3. Cupoanele asigură 100% reducere la un atelier la alegere fiecare care va avea loc sâmbătă, 8 iunie sau duminică 9 iunie.
  4. Intră pe site-ul nostru, fii sigur că ești logat în contul cu care ai făcut comanda și accesează pagina de “Ateliere”.
  5. Alege atelierele care ți se potrivesc cel mai bine în fiecare zi.
  6. Adaugă-le în cos si introdu codurile de reducere primite in email în secțiunea dedicată cupoanelor de reducere.
  7. Plasează comanda.

Alege-ți atelierele până cel târziu la data de 06/06/2024. Îți recomandăm să le alegi cât de repede deoarece locurile se epuizează rapid.