Punnu Wasu  – Meditație de conștiință activă (ENG)

Acest eveniment s-a incheiat

Vino alături de Punnu Wasu la atelierul de meditație de conștiință activă, în care profesorul de meditație îți împărtășește cunoștințele sale vaste și experiența bogată de peste 35 de ani. Vei învăța să duci practica și vindecarea la nivelul următor. Meditația este o călătorie de la sunet la tăcere, de la mișcare la liniște. Este hrană pentru sufletul nostru. Meditația este o modalitate puternică de a ne reîncărca bateriile și de a ne liniști mintea.
Meditația Conștiinței Active este o meditație străveche și foarte puternică de curățare a chakrelor. Această practică implică un mix de respirație ritmică rapidă și meditație asupra celor șapte chakre principale. Procesul curăță canalele energetice, spală emoțiile ascunse, blocajele și/sau vechile răni și activează chakrele, ceea ce ridică nivelul de conștiință. Acest lucru face ca trupul tău să fie plin de beatitudine și are ca rezultat un sentiment de plenitudine.

Despre Facilitator

Punnu Singh Wasu este terapeut alternativ, maestru de Kirtan, vocalist indian, muzician, multi-instrumentalist, trăiește în Elveția și Bali, unde lucrează la The Yoga Barn. Încă de la vârsta de 10 ani, s-a alăturat tatălui său în concerte în toată India, cântând frumoasele versuri de Kirtan.
Cu o experiență de peste 30 de ani, Punnu Wasu este profesor și GrandMaster în Reiki (Usui și Karuna) și profesor de meditație. A studiat cu diverși maeștri indieni în ashramuri și școli de meditație din toată India, Filipine și Indonezia.

Devino facilitator:

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

Procedura înscriere ateliere pentru posesorii de Harmony Pass

  1. Achiziționează abonamentul Harmony Pass.
  2. Vei primi pe mail cupoanele corespunzătoare celor doua ateliere cuprinse în abonamentul tău Harmony Pass.
  3. Cupoanele asigură 100% reducere la un atelier la alegere fiecare care va avea loc sâmbătă, 8 iunie sau duminică 9 iunie.
  4. Intră pe site-ul nostru, fii sigur că ești logat în contul cu care ai făcut comanda și accesează pagina de “Ateliere”.
  5. Alege atelierele care ți se potrivesc cel mai bine în fiecare zi.
  6. Adaugă-le în cos si introdu codurile de reducere primite in email în secțiunea dedicată cupoanelor de reducere.
  7. Plasează comanda.

Alege-ți atelierele până cel târziu la data de 06/06/2024. Îți recomandăm să le alegi cât de repede deoarece locurile se epuizează rapid.