Sanya Barakova – Respirație și relaxare Handpan (ENG)

30,00

Stoc epuizat

Cod produs: 196150 Categorii: , , Eticheta:

Respirația yoghină, cunoscută și sub numele de pranayama, este o practică care își are originea în yoga și care are ca scop controlul respirației pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală. Acest tip de respirație are beneficii fizice și mentale și poate fi practicată în diferite moduri. Scopul atelierului este de a-i ajuta pe participanți să învețe cum să respire într-un mod mai eficient și mai eficace, ceea ce duce la o serie de beneficii, cum ar fi reducerea stresului, îmbunătățirea capacității pulmonare și creșterea nivelului de energie. Atelierul va include, de asemenea, informații despre știința respirației și impactul acesteia asupra corpului și a minții.
Relaxarea cu Handpan utilizează sunetele și vibrațiile unui Handpan, cunoscut și sub numele de “hang”, inducând un sentiment de calm, creând un mediu pașnic și relaxant. Acest instrument are un sunet unic, liniștitor, care a fost descris ca fiind meditativ și terapeutic, ajută la reducerea stresului, la scăderea tensiunii arteriale și la creșterea sentimentelor de calm și liniște. În cadrul sesiunii participanții vor sta întinși, bucurându-se de călătoria sonoră relaxantă în urma tehnicilor de respirație învățate.

Despre Facilitator

Sanya Barakova a început să practice Ashtanga Vinyasa yoga în 2015, în Portugalia, unde a făcut primii pași ca profesor. A urmat cursuri de formare cu Gregor Mahele și Monica Gauci în Bali – unele dintre cele mai renumite nume din lumea yoga de astăzi. Apoi a călătorit în Mysore, India, pentru a practica sub ochiul vigilent al lui Sharat Jois – profesorul principal al tuturor profesorilor autorizați de Ashtanga yoga din prezent. În 2018 s-a întors la rădăcinile și familia ei din Bulgaria unde a început proiectul @Ashtanga Yoga Home – predând Ashtanga Vinyasa Yoga tradițională, organizând retrageri și ateliere de yoga. În afară de practica Asana, Sanya este foarte interesată de celelalte ramificații ale Yoga și de filosofia din spatele ei. În prezent se formează în variate tehnici de respirație și facilitări de meditație.
De asemenea, ea își combină activitatea cu dragostea pentru Handpan, un instrument la care cântă de 10 ani. După ce a cântat la Handpan în mai multe capitale și festivaluri europene, Sanya a demarat proiectul Handpan Festival Bulgaria împreună cu alți artiști și terapeuți. Ea organizează tabere de muzicale de wellbeing, ateliere de meloterapie și spectacole, combinând Handpanul cu alte instrumente muzicale, de la muzică relaxantă și terapeutică la muzică dinamică și de dans.

Bilete

Innerland Pass
Ziua 2 | Ziua 3

60,00

Bilet ziua 2

35,00

Bilet ziua 3

35,00

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Facebook
WhatsApp
Email
Telegram
Skype
LinkedIn
Twitter

Devino facilitator:

Ultimele bilete disponibile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

10% REDUCERE

Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi o reducere de 10% la achizitionarea oricărui abonament The INNER.