Sanya Barakova – Respirație și relaxare Handpan (ENG)

Acest eveniment s-a incheiat

Respirația yoghină, cunoscută și sub numele de pranayama, este o practică care își are originea în yoga și care are ca scop controlul respirației pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea generală. Acest tip de respirație are beneficii fizice și mentale și poate fi practicată în diferite moduri. Scopul atelierului este de a-i ajuta pe participanți să învețe cum să respire într-un mod mai eficient și mai eficace, ceea ce duce la o serie de beneficii, cum ar fi reducerea stresului, îmbunătățirea capacității pulmonare și creșterea nivelului de energie. Atelierul va include, de asemenea, informații despre știința respirației și impactul acesteia asupra corpului și a minții.
Relaxarea cu Handpan utilizează sunetele și vibrațiile unui Handpan, cunoscut și sub numele de “hang”, inducând un sentiment de calm, creând un mediu pașnic și relaxant. Acest instrument are un sunet unic, liniștitor, care a fost descris ca fiind meditativ și terapeutic, ajută la reducerea stresului, la scăderea tensiunii arteriale și la creșterea sentimentelor de calm și liniște. În cadrul sesiunii participanții vor sta întinși, bucurându-se de călătoria sonoră relaxantă în urma tehnicilor de respirație învățate.

Despre Facilitator

Sanya Barakova a început să practice Ashtanga Vinyasa yoga în 2015, în Portugalia, unde a făcut primii pași ca profesor. A urmat cursuri de formare cu Gregor Mahele și Monica Gauci în Bali – unele dintre cele mai renumite nume din lumea yoga de astăzi. Apoi a călătorit în Mysore, India, pentru a practica sub ochiul vigilent al lui Sharat Jois – profesorul principal al tuturor profesorilor autorizați de Ashtanga yoga din prezent. În 2018 s-a întors la rădăcinile și familia ei din Bulgaria unde a început proiectul @Ashtanga Yoga Home – predând Ashtanga Vinyasa Yoga tradițională, organizând retrageri și ateliere de yoga. În afară de practica Asana, Sanya este foarte interesată de celelalte ramificații ale Yoga și de filosofia din spatele ei. În prezent se formează în variate tehnici de respirație și facilitări de meditație.
De asemenea, ea își combină activitatea cu dragostea pentru Handpan, un instrument la care cântă de 10 ani. După ce a cântat la Handpan în mai multe capitale și festivaluri europene, Sanya a demarat proiectul Handpan Festival Bulgaria împreună cu alți artiști și terapeuți. Ea organizează tabere de muzicale de wellbeing, ateliere de meloterapie și spectacole, combinând Handpanul cu alte instrumente muzicale, de la muzică relaxantă și terapeutică la muzică dinamică și de dans.

Devino facilitator:

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

Procedura înscriere ateliere pentru posesorii de Harmony Pass

  1. Achiziționează abonamentul Harmony Pass.
  2. Vei primi pe mail cupoanele corespunzătoare celor doua ateliere cuprinse în abonamentul tău Harmony Pass.
  3. Cupoanele asigură 100% reducere la un atelier la alegere fiecare care va avea loc sâmbătă, 8 iunie sau duminică 9 iunie.
  4. Intră pe site-ul nostru, fii sigur că ești logat în contul cu care ai făcut comanda și accesează pagina de “Ateliere”.
  5. Alege atelierele care ți se potrivesc cel mai bine în fiecare zi.
  6. Adaugă-le în cos si introdu codurile de reducere primite in email în secțiunea dedicată cupoanelor de reducere.
  7. Plasează comanda.

Alege-ți atelierele până cel târziu la data de 06/06/2024. Îți recomandăm să le alegi cât de repede deoarece locurile se epuizează rapid.