Simona Cornea și Christian Kast – Gong Sound Bath (RO)

Acest eveniment s-a incheiat

Baia de gong sau meditația cu gong este o formă de vindecare și armonizare prin sunet concepută pentru a oferi relaxare, eliberare emoțională și eliberarea durerii fizice.
În timpul unei băi de gong, participanții se întind pe saltea și se așază confortabil cu pături și perne. Tot ceea ce trebuie să facă este să stea în prezența vibrațiilor emise de instrumente și să lase sunetele să pătrundă fiecare celulă a corpului, fiind conștienți de aceasta. Vibrațiile se vor duce acolo unde are nevoie fiecare persoană în parte. Participanții sunt invitați să se bucure pasiv de beneficiile sunetului. Conceptul de „baie” vine din senzația de scufundare pe care participanții o resimt în vibrațiile acestor instrumente în timpul unei sesiuni.
Băile cu gong, ca toate tipurile de terapie cu sunet (meloterapie), permit creierului să se relaxeze într-o stare de unde cerebrale alfa sau theta. În această stare, creierul tău are timp să descarce ceea ce s-a întâmplat în timpul zilei, simțindu-te mai calm, mai fericit și mai puțin anxios după o ședință de gong. Băile sonore pot ajuta în cazul stresului,  depresiei și anxietății.
Gongul este un instrument de vindecare a cărui frecvențe depășesc partea intelectuală a creierului și călătoresc spre miezul sistemului celular, unde calitățile vindecătoare sunt complet absorbite.
Notă: Participarea la băile cu gong este, în general, considerată sigură pentru majoritatea oamenilor, indiferent de vârstă sau condiție fizică. Cu toate acestea, este posibil să nu fie recomandate în timpul sarcinii sau persoanelor diagnosticate cu epilepsie, convulsii sau anumite afecțiuni de sănătate mintală. Această experiență poate provoca disconfort persoanelor cu aparate auditive sau cu deficiențe de auz.

Despre Facilitator

Simona Cornea este terapeut în masaj și terapii complementare, înființând centrul de masaj și terapii complementare “La Maison Verte” în Sibiu. Din 2009 de când a pășit prima dată pe calea terapiilor și apoi din 2012 de când a pășit pe cont propriu, s-a dezvoltat pe toate planurile, trecând prin multiple stadii ale conștiinței, iar Gongul i-a fost alături din 2013, de când l-a descoperit pentru prima dată în retreatul creat de Maximo Piazza, maestru ce a adus această terapie în România. Apoi a studiat cu Grand Gong Master, Don Coreaux, din New York, care a fost discipol a lui Yogi Bhajan, cel care a adus Gongul în vest, prin Kundalini yoga.
Christian Kast este Gong Master, pasionat de cunoaștere și autocunoaștere prin meditație, introspecție și alte modalități evolutive. Christian consideră că sunetele și vibrațiile îi aduc pe oameni mai aproape de suflet.

Devino facilitator:

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

Procedura înscriere ateliere pentru posesorii de Harmony Pass

  1. Achiziționează abonamentul Harmony Pass.
  2. Vei primi pe mail cupoanele corespunzătoare celor doua ateliere cuprinse în abonamentul tău Harmony Pass.
  3. Cupoanele asigură 100% reducere la un atelier la alegere fiecare care va avea loc sâmbătă, 8 iunie sau duminică 9 iunie.
  4. Intră pe site-ul nostru, fii sigur că ești logat în contul cu care ai făcut comanda și accesează pagina de “Ateliere”.
  5. Alege atelierele care ți se potrivesc cel mai bine în fiecare zi.
  6. Adaugă-le în cos si introdu codurile de reducere primite in email în secțiunea dedicată cupoanelor de reducere.
  7. Plasează comanda.

Alege-ți atelierele până cel târziu la data de 06/06/2024. Îți recomandăm să le alegi cât de repede deoarece locurile se epuizează rapid.