Yoga cu afirmații cu Denis Dochioiu

Stabiliți și păstrați intenții puternice

30,00

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

DETALII

Despre workshop

În acest workshop vom explora afirmațiile și modul în care acestea ne pot ajuta să ne reprogramăm mintea subconștientă, stabilind intenții și direcții clare prin care să putem materializa tot ceea ce ne-am propus. De asemenea, vom înțelege cum putem să ne gestionăm mai bine emoțiile prin diverse tehnici din practica yoga.

Despre facilitator

Denis Dochioiu este Conscious Living Teacher, adică te conduce către tine, învățându-te să trăiești conștient.
În ultimii 8 ani, ea a călătorit în lumea întreagă ( India, Bali, Europa) pentru a studia și pentru a experimenta practica straveche yoga.
A fondat Life Yoga Center, un loc de vindecare și evoluție și și-a dezvoltat o carieră de peste 6 ani ca trainer yoga în România și India.
A studiat Management și Drept, lucrând într-o companie până acum câțiva ani, când a decis să demisioneze și să călătorească în India pentru a-și găsi adevăratul scop al vieții, studiind yoga și meditația în diverse ashramuri și la diverse academii.
Ultima perioadă a dedicat-o studierii psihoterapiei, eliberării somatice și traumei, organizând workshop-uri, retreat-uri si programe online, creând un mediu potrivit pentru creștere și transformare, prin înțelepciunea și experiența practicii yoga.
Scrie articole inspiraționale pentru diverse publicații, iar misiunea ei personală este aceea de a susține, încuraja și împuternici pe toți cei care simt să crească și să evolueze, trăind o viață abundentă și plină de bucurie.
Orice convingere ai în interior, într-un fel sau altul, viața îți va demonstra că ai dreptate. Verifică-ți convingerile, lucrează cu tine și creează experiențe memorabile.

Denis Dochioiu

www.denisdochioiu.ro