Yoga pentru Bunăstare – ISHA FOUNDATION

Sesiune holistică de introducere în practicile yoghine puternice, ușor de făcut, pentru a vă îmbunătăți vitalitatea generală

Bilet Ziua 3

The Harmony Pass

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Facebook
WhatsApp
Email
Telegram
Skype
LinkedIn
Twitter

DETALII

„Deoarece există o știință și o tehnologie pentru a crea bunăstare externă, există o întreagă dimensiune a științei și tehnologiei pentru bunăstarea interioară.” – Sadhguru

Despre Masterclass:

Această sesiune prezintă 2 practici yoghine ușor de făcut și o meditație pentru a-ți îmbunătăți bunăstarea generală. Aceste instrumente puternice aliniază și echilibrează dimensiunile fizice, psihologice și energetice. Practica regulată aduce beneficii precum:

– Intareste muschii de-a lungul coloanei vertebrale

-Îmbunătățiți capacitatea de gândire, concentrarea și memoria

– Eliberați tensiunea și aduce ușurință corpului și minții

– Ajută cu depresia ușoară și anxietatea


Despre Isha YOGA:

Sesiunile susținute de Isha Yoga oferă instrumente practice, dovedite științific, aduc echilibru, pace și bunăstare în corp, minte și emoții. Aceste sesiuni includ tehnici simple de respirație, posturi blânde și meditații ghidate. Ideal pentru cei care doresc să înceapă cu meditația și pentru oricine caută o experiență mai profundă a vieții. Aceste practici sunt potrivite pentru toată lumea, indiferent de nivelul de fitness.

Fundația Isha

Fundația Isha este o organizație non-profit, acreditată ONU, condusă de voluntari, fondată de Sadhguru și dedicată bunăstării umane.

Despre Facilitator:

Masterclass-ul va fi condus de Roxana de la Fundația Isha. Roxana și-a finalizat primul program al Fundației Isha în 2016, urmat de o perioadă de 6 luni de pregătire intensivă la Centrul Isha Yoga din India cu peste 1750 de ore de timp concentrat pentru a putea absorbi și oferi instrumente de Hatha Yoga clasică. Ea a rămas profesoară și voluntară de atunci, ținând cursuri de yoga în toată Europa. Roxana trăiește în România, deși a predat publicului din Marea Britanie, Slovenia, Austria și Ungaria.

 

Ultimele bilete disponibile:

Zile
Ore
Minute
Secunde

10% REDUCERE

Abonează-te la newsletterul nostru și vei primi o reducere de 10% la achizitionarea oricărui abonament The INNER.