Yoga pentru Pace – ISHA FOUNDATION

Învață practici simple, dar puternice pentru a stimula claritatea mentală și concentrarea

Bilet Ziua 3

The Harmony Pass

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Facebook
WhatsApp
Email
Telegram
Skype
LinkedIn
Twitter

DETALII

„Deoarece există o știință și o tehnologie pentru a crea bunăstare externă, există o întreagă dimensiune a științei și tehnologiei pentru bunăstarea interioară.” – Sadhguru

Despre Masterclass:

Învață practici simple, dar puternice pentru a ajuta la eliminarea letargiei și pentru a stimula claritatea mentală și concentrarea.
Este inclusă și o meditație ghidată. Participanții nu au nevoie de o anumită flexibilitate sau de experiență anterioară în yoga. Practica regulată ajută la: – Intareste muschii. – Ameliorează bolile cronice și aduce un sentiment de sănătate și bunăstare. – Ajută la întărirea inimii și la îmbunătățirea stărilor legate de bolile de inimă. – Ameliorează durerile de gât și umăr. – Crește capacitatea de concentrare, memorie și productivitate.


Despre Isha YOGA:

Sesiunile susținute de Isha Yoga oferă instrumente practice, dovedite științific, aduc echilibru, pace și bunăstare în corp, minte și emoții. Aceste sesiuni includ tehnici simple de respirație, posturi blânde și meditații ghidate. Ideal pentru cei care doresc să înceapă cu meditația și pentru oricine caută o experiență mai profundă a vieții. Aceste practici sunt potrivite pentru toată lumea, indiferent de nivelul de fitness.

Fundația Isha

Fundația Isha este o organizație non-profit, acreditată ONU, condusă de voluntari, fondată de Sadhguru și dedicată bunăstării umane.

Despre Facilitator:

Masterclass-ul va fi condus de Roxana de la Fundația Isha. Roxana și-a finalizat primul program al Fundației Isha în 2016, urmat de o perioadă de 6 luni de pregătire intensivă la Centrul Isha Yoga din India cu peste 1750 de ore de timp concentrat pentru a putea absorbi și oferi instrumente de Hatha Yoga clasică. Ea a rămas profesoară și voluntară de atunci, ținând cursuri de yoga în toată Europa. Roxana trăiește în România, deși a predat publicului din Marea Britanie, Slovenia, Austria și Ungaria.