Yoga pentru Sănătate Mintală – ISHA FOUNDATION

Această sesiune include instrumente simple, dar puternice pentru a stimula pacea din interior, transformând-o într-o prezență constantă în viața ta

Bilet Ziua 3

The Harmony Pass

Îți place acest eveniment? Împărtășește-l cu prietenii:

Facebook
WhatsApp
Email
Telegram
Skype
LinkedIn
Twitter

DETALII

„Deoarece există o știință și o tehnologie pentru a crea bunăstare externă, există o întreagă dimensiune a științei și tehnologiei pentru bunăstarea interioară.” – Sadhguru

Despre Masterclass:

Trăim vremuri extraordinare și tulburătoare, cu pandemia COVID-19 care se răspândește pe tot globul. În astfel de situații, anxietatea și stresul te pot copleși cu ușurință. Acum este vital să vă mențineți pacea, echilibrul interior și bunăstarea. Această sesiune include instrumente simple, dar puternice pentru a stimula pacea din interior, făcând o prezență constantă în viața ta. Practica regulată poate:

– Aduceți echilibru în gândurile, activitățile și emoțiile dvs.

-Aduceți un sentiment profund de pace pe tot parcursul zilei.

-Cunoscut pentru a scuti oamenii de numeroase afecțiuni fizice și mentale atunci când este practicat în mod regulat.

Despre Isha YOGA:

Sesiunile susținute de Isha Yoga oferă instrumente practice, dovedite științific, aduc echilibru, pace și bunăstare în corp, minte și emoții. Aceste sesiuni includ tehnici simple de respirație, posturi blânde și meditații ghidate. Ideal pentru cei care doresc să înceapă cu meditația și pentru oricine caută o experiență mai profundă a vieții. Aceste practici sunt potrivite pentru toată lumea, indiferent de nivelul de fitness.

Fundația Isha

Fundația Isha este o organizație non-profit, acreditată ONU, condusă de voluntari, fondată de Sadhguru și dedicată bunăstării umane.

Despre Facilitator:

Masterclass-ul va fi condus de Roxana de la Fundația Isha. Roxana și-a finalizat primul program al Fundației Isha în 2016, urmat de o perioadă de 6 luni de pregătire intensivă la Centrul Isha Yoga din India cu peste 1750 de ore de timp concentrat pentru a putea absorbi și oferi instrumente de Hatha Yoga clasică. Ea a rămas profesoară și voluntară de atunci, ținând cursuri de yoga în toată Europa. Roxana trăiește în România, deși a predat publicului din Marea Britanie, Slovenia, Austria și Ungaria.