Description
Această conferință vă invită în a explora întrebările intime și profunde prin care am trecut cu toții la un moment dat în viață – “Ce e în neregulă cu mine? De ce sunt așa? Cum se face că nu mă pot schimba? De ce continui să mă simt așa?”
Constructele sociale și relaționale tind să abordeze vindecarea ca și cum dificultățile noastre ar fi exclusiv indicatori de boală, promovând faptul că ceva este în neregulă cu noi atunci când suferim. Deși această viziune ne poate motiva să găsim răspunsuri și să acționăm în direcția bunăstării noastre, atunci când vine vorba de vindecarea noastră psihologică și spirituală, ea nu reușește să lase loc pentru o explorare responsabilă și mai amplă și, uneori, respinge inteligența mai profundă încorporată în dificultățile noastre – cine este esența din spatele luptelor noastre. Ca fenomen social, această percepție despre luptele umane ne bruiază de la umanitatea, darurile și calea noastră de viață. Ce ne ține captivi în imposibilitatea de a ne asuma responsabilitatea ca simplă abilitate de a răspunde realității și de a ne vedea pe noi înșine este rușinea.
Vă invităm să probați o schimbare de perspectivă de la rușine la iubire. Combinată cu povești reale și vindecări reale, David Bedrick oferă o cale de vindecare prin dez-rușinare. O călătorie a rușinii prin sănătate fizică, spiritual bypass, sexism, foamete și sentimente dificile, urmată de o analiză și de întrebările dumneavoastră.
Despre speaker:
David Bedrick, JD, Dipl. PW, este profesor, consilier și avocat. A lucrat în cadrul corpului profesoral al Universității Phoenix și al Institutului Process Work din SUA și Polonia și este fondatorul Institutului Santa Fe pentru Studii bazate pe rușine, unde oferă cursuri de facilitare pentru a aprofunda abilitățile și conștientizarea terapeuților, antrenorilor și vindecătorilor, precum și ateliere de lucru pentru persoane fizice, pentru a-și continua dezvoltarea personală.
David scrie pentru Psychology Today și este autorul a trei cărți: “Talking Back to Dr. Phil: Alternatives to Mainstream Psychology” și “Revisioning Activism: Bringing Depth, Dialogue, and Diversity to Individual and Social Change”. Noua sa carte este “You Can’t Judge a Body by Its Cover (Nu poți judeca un corp după copertă): 17 povești ale femeilor despre foame, rușine corporală și răscumpărare. “
Viitoarea sa carte, UnShamed, va fi publicată de North Atlantic books în 2024.